خدمات ثبت شرکت

حتما به دنبال تاسیس شرکت یا انجام تغییرات در شرکت هستید که با این مطلب مواجه شده اید. خدمات ثبت شرکت شامل ثبت شرکت از ابتدا و ثبت تغییرات پس از ثبت می باشد.

در این مقاله قصد داریم با تمامی این خدمات، نحوه انجام آن و همینطور مدارک لازم آشنا شویم:

خدمات ثبت شرکت

ثبت شرکت

 

شرایط ثبت شرکت در ایران

برای ثبت شرکت در ایران باید مراحلی قبل و بعد از اقدام انجام شود که در این مطلب به طور جداگانه و مختصر به آن اشاره خواهیم کرد:
برای قبل از اقدام جهت تاسیس شرکت باید حتما تمامی اعضا در سامانه ثنا ثبت نام و احراز هویت شوند. این قانون برای شناسایی اعضاء می باشد و ربطی به داشتن سوء پیشینه ندارد.
مرحله بعدی برای قبل از اقدام جهت ثبت شرکت، داشتن مکان مناسب شرکت و یا معرفی کد پستی استفاده نشده برای ثبت شرکتها می باشد. این موضوع مشخص خواهد کرد که شما برای محل فعالیت خود دارای کد پستی هستید.

مراحل ثبت شرکت:

 

۱- ارائه مدارک هویتی اعضاء شرکت:

 

همه اعضای هیئت مدیره و سهام داران و مدیر عامل( بازرسین در شرکت های سهامی خاص) باید شناسنامه و کارت ملی خود را برای شخص انجام دهنده یا موسسه ثبتی ارسال نمایند.

این مدارک فقط جهت خواندن اطلاعات هستند و نیازی به بارگذاری آنها نیست زیرا در سامانه استعلام درستی آن صورت می گیرد.

 

۲- ثبت اطلاعات در سامانه

 

تمامی اطلاعات اعضاء، موضوع شرکت، ۵ نام انتخابی، متن اساسنامه و شرکتنامه و همه اطلاعات مورد نیاز تا مرحله تایید نام توسط اداره ثبت شرکتها تکمیل می گردد. پس از تایید نام توسط  اداره، مراحل بعدی باز می شود و کاربر باید مراحل نهایی را انجام دهد تا منجر به دریافت کد ثبتی شود.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  شرکت تضامنی

 

۳- دریافت کد ثبتی و شناسه شرکت

پس از تایید نام، اداره کد ثبتی را در سامانه قرار خواهد داد که با استفاده از آن شما اطمینان حاصل کنید که شرکت ثبت شده است.

۴- دریافت مدارک اصلی از اداره ثبت شرکتها

 

برای دریافت مدارک از اداره ثبت شرکتها نیاز به تکمیل طرح جامع و اقدام برای کد اقتصادی می باشد و نیاز به مراجعه حضوری یکی از اعضاء یا وکیل دارای وکالت می باشد.

 

انجام ثبت شرکت در تهران

 

موسسه ثبتی راه روشن با بیش از ۷ سال سابقه در امور ثبت شرکت و تغییرات شرکت می تواند در مدت زمان ۷ الی ۱۰ روز شرکت شما را به طور کامل ثبت نماید. می توانید با شماره ۴۴۰۳۹۵۰۰-۰۲۱ تماس و به طور رایگان از کارشناسان ما مشاوره دریافت نمایید.

 

تغییرات شرکت

 

یک شرکت پس از ثبت، می تواند تغییراتی را در مواردی از اساسنامه و یا هر آنچه مربوط به شرکت است ایجاد کند. منظور از تغییرات و تصمیمات شرکت ها،تمامی تغییرات و تصمیمات شرکت است که طی مجمع عمومی عادی سالانه  یا مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده یا یا مجمع عمومی فوق العاده یا در جلسات هیأت مدیره بنا به ضرورت هایی صورت می گیرد.

امروزه، تبت کلیه تغییرات شرکت ها،از طریق پایگاه اداره ثبت شرکت ها به نشانی http://irsherkat.ssaa.ir انجام می گیرد.برای به ثبت رساندن تغییرات شرکت نیاز به تنظیم صورتجلسه است که ذیل آن می بایست به امضای اعضای شرکت رسیده باشد ،که در شرکت سهامی خاص حداقل اعضایی که میبایست در جلسه مجمع در هر شرایطی حضور داشته باشند ۳ نفر از سهامداران است که بسته به شرایط ، حضور میزان سهامی که دارای حق رای میباشند میتواند متغییر تعریف شود اما در شرکت با مسئولیت محدود شرایط متفاوت است.

لازم به ذکر است شرکت هایی که با مجوز به ثبت رسیده اند برای تغییرات شرکت خود باید از نهادهای مختلف گروهی مجوز گرفته و صورتجلسه تغییرات را هم که به تایید مجوز درآمده همراه با اصل مدارک و مجوز به اداره ثبت شرکت ها تقدیم نمایند.اداره ی کل شرکتها در صورت صحت صورتجلسه و رعایت کلیه اصول و قواعد قانونی و مطابقت موارد آن با پرونده ی اصلی، آگهی تغییرات ثبتی را صادر می نماید که این آگهی در روزنامه رسمی و محلی اطلاع رسانی می شود. بدیهی است عدم انعکاس تغییرات مربوطه و یا هر گونه اخفاء اطلاعات که موجب ضرر و زیان و اغفال دیگران شود موجبات پاسخگویی فرد را فراهم نموده و عدم ثبت مراتب ،نافی مسئولیت و جبران خسارات وارده و قصور قانونی شخص خاطی نخواهد بود.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  تفاوت کمپانی و شرکت

تغییرات یک شرکت یا مؤسسه بعد از ثبت میتواند شامل موارد زیر باشد :

_ تغییر محل اصلی شرکت _ افزایش یا کاهش سرمایه _ افزایش یا کاهش تعداد اعضای هیأت مدیره _ ایجاد یا انحلال شرکت یا شعب _  تغییر یا الحاق موضوع شرکت _ تصویب ترازنامه حساب سود و زیان شرکت _ تغییر اساسنامه و قوانین شرکت _ نقل و انتقال شرکت

مدارک لازم جهت ثبت تغییرات شرکت :

_ کپی برابر اصل مدارک شناسایی تمام شرکای جدید _ اصل مدارک شناسایی افرادی که خارج می شوند و حضور اشخاص خروجی در دفاتر اداره ثبت شرکتها جهت امضاء _ لیست شرکا با میزان سهامشان _ کپی روزنامه آخرین تغییرات شرکت و هیأت مدیره _ کپی اساسنامه شرکت _ حضور تمامی شرکا و مدیر در صورت انحلال شرکت

مراحل ثبت تغییرات شرکت :

_ تصویب تغییرات به وسیله هیأت مدیره شرکت _ تدوین و تنظیم صورتجلسه تغییرات _ تشکل مجمع عمومی ( عادی یا فوق العاده) متناسب با نوع تغییرات _ امضای صورتجلسه به وسیله شرکا یا سهامداران _ ارایه صورتجلسه به اداره کل ثبت شرکتها _ درج آگهی صورتجلسه توسط اداره ثبت شرکتها _  پرداخت هزینه های مربوط به اداره ثبت شرکتها _ پرداخت هزینه روزنامه رسمی کشور توسط متقاضی _ دریافت آگهی قوه قضائیه _ دریافت روزنامه رسمی

نمونه هایی از تغییرات شرکت :

تغییر نام شرکت :

در صورت تمایل می توان نام شرکت را بعد از ثبت ، تغییر داد . اسم انتخابی باید تک سیلابی نباشد و از قبل در اداره  کل ثبت شرکتها ثبت نشده باشد. مراحل تغییر نام در شرکتها عبارتند از: _ تشکیل مجمع عمومی فوق العاده. _ تنظیم و تدوین صورتجلسه. _ امضای صورتجلسه توسط کلیه ی اعضا. _ ارایه مدارک کارشناسی مدیر عامل. _ ارایه مدارک شرکت ( کپی آگهی تأسیس، روزنامه رسمی) _ ارایه اسامی انتخابی با تعیین اولویت به اداره ثبت

تغییر محل شرکت :

تغییر محل در شرکت سهامی خاص :

_ آخرین روزنامه رسمی شرکت _ دو نسخه از صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده با امضای هیأت رییسه یا صورتجلسه هیأت مدیره _ اصل آگهی دعوت چنانچه مجمع با اکثریت اعضا تشکیل شود

پیشنهاد ما برای مطالعه:  ثبت برند راه روشن

تغییر محل در شرکت با مسؤلیت محدود :

_ رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه در صورت تشکیل جلسه با اکثریت _ ارایه مستندات مانند آگهی دعوت

نقل و انتقال شرکت :

_ حضور در جلسه و امضای صورتجلسه _ عدم نیاز به گواهی مالیات در مورد شرکتهای با مسؤلیت محدود ( اگر نقل و انتقال سهم بین خودشان صورت گیرد) _ گواهی نتقل و انتقال ( گرفتن مفاصا) از اداره دارایی در صورت تغییرات نقل و انتقال در شرکت سهامی _ پرداخت مالیات ۴ درصد نقل و انتقال در مورد سهام با نام و بی نام _ عدم ثبت آگهی در مورد ثبت تغییرات شرکت نقل و انتقال سهام در صورت نداشتن گواهی مالیاتی

تغییرات موضوع شرکتها :

تغییر موضوع در شرکتهای سهامی :

_ ۲ نسخه صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده با امضای هیأت رئیسه _ اصل آگهی دعوت شرکا در صورت تشکیل مجمع با اکثریت اعضا _ آخرین روزنامه رسمی شرکت

تغییر موضوع در شرکتهای مسؤلیت محدود :

_ صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده. _ رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه در صورت تشکیل جلسه با اکثریت. _ ارایه مستندات مانند آگهی دعوت.

انحلال شرکت :

منحل کردن شرکت ممکن است دلایل گوناگونی داشته باشد. معمولترین این دلایل عبارتند از :

_ رأی مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام _ به انجام رسانیدن موضوع شرکت که علت اصلی تشکیل شرکت بوده و یا غیرممکن بودن موضوع _ در صورت ورشکسته شدن و یا صدور حکم دادگاه چنانچه شرکتی قصد داشته باشد بطور همزمان چند تغییر در شرکت ایجاد کند مثلاَ تغییر آدرس، تغییر در سهام و… باید برای هر یک به طور جداگانه صورتجلسه تنظیم کند و برای هر کدام از آنها بطور مجزا پذیرش بگیرد و اگر صورتجلسه ای بدون پذیرش اینترنتی همراه با صورتجلساتی که در سامانه پذیرش شده اند ارجاع شود صورتجلسه نیز رد میشود. موارد عنوان شده نمونه هایی از تغییرات شرکتها بود که به اختصار توضیح داده شد. برای ثبت تغییرات شرکت و تنظیم صورتجلسه و سایر موارد مربوط به آن ،نیاز به حضور یک یا چند کارشناس و یا مشاور حقوقی بیش از هر زمان دیگری احساس می شود. ما با ارایه مشاوره رایگان و ارایه خدمات بهینه همیشه همراه شما خواهیم بود.

 

 

 

امتیاز شما به این مقاله post

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!