ثبت شرکت آسان در 6 مرحله

ثبت شرکت به تازگی دچار تحولاتی شده است که نحوه ثبت آن را تسهیل نموده. در این مقاله قصد داریم با ذکر یک داستان از ثبت در قدیم، مراحل ثبت شرکت در سال ۱۴۰۱ را بیان کنیم. با ما همراه باشید…

 

داستان ثبت شرکت در چند سال گذشته

در سال های اخیر هر شخصی که قصد ثبت کردن شرکت را داشت، به دلیل دوندگی های اداری و مراحل سخت آن پشیمان می شد.

ابتدا باید شخص مکانی را برای معرفی شرکت خریداری یا اجاره می کرد تا بتواند از کد پستی آن برای ثبت نمودن شرکت استفاده کنند. تازه بعد از کلی رفت و آمد و حضور در اداره ثبت شرکتها ممکن بود رد شود و دوباره باید این مسیر طی میشد.

 

ثبت شرکت در سال های اخیر

در چند سال اخیر با آمدن سامانه ثبت شرکتها این رفت و آمد ها به پایان رسیده و فقط در مواقع ضروری یا برای دریافت مدارک اصلی شرکت نیاز به مراجعه حضوری می باشد. البته ثبت نام در سمانه ثنا برای اشخاص داخل شرکت الزامی شده است ولی این مورد نیز به صورت آنلاین انجام می شود.

ثبت شرکت آسان در 6 مرحله

مراحل ۶ گانه ثبت شرکت

در ایران ۶ مرحله اصلی برای ثبت شرکت وجود دارد که به صورت تیتر وار در زیر توضیح داده ایم:

۱- تهیه مدارک:

در این مرحله سامانه ثبت شرکت از شما کپی کارت ملی و شناسنامه (سوء پیشینه) برای شروع کار شرکت می خواهد.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  هزینه ثبت شرکت در دبی

نکته: ابتدا بایست نوع شرکت و نوع فعالیت آن را مشخص کنید.

۲-انتخاب نام:

پس از تکمیل مدارک سامانه از شما ۵ اسم پیشنهای درخواست می کند که باید به ترتیب اولویت شما از شماره یک تا پنج جایگذاری شود.

نکته: اسامی باید از سه سیلاب و به بالا تشکیل شده باشند و در آنها اسامی عام نباشد.

۳-تنظیم مدارک شرکت:

این مرحله دارای حساسیت بیشتری نسبت به دیگر مراحل است. به نحوی که یک اشتباه در آن ممکن است باعث برگشت کل کار و هزینه اضافی شود.

کارشناسان ما در راه روشن کارهای تنظیم شرکت نامه و اساسنامه و دیگر مدارک را بر اساس نوع شرکت بر عهده می گیرند.

نکته: مهم ترین مبحث برای ثبت کردن شرکت،موضوع آن است. پس اهمیت دادن به آن اولویت کارشناسان ما می باشد.

بعضی از فعالیت ها بسته به نوع موضوع شرکت باید مجوز کسب کنند مانند شرکت های بیمه ای و نفتی.

پس توجه داشته باشید حتما مدارک شما توسط کارشناس ثبتی تکمیل شود.

۴-امضاء مدارک ثبتی:

همه این مدارک باید توسط مدیر عامل و اعضای هیئت مدیره رویت شود و پس از تایید درست بودن مشخصات،تمام برگه ها در ۲ سری امضاء شود.

۵-ارسال مدارک به اداره ثبت:

پس از این کار وکلا و کارشناسان ما مدارک را به اداره ثبت ارسال می کنند و هر روز تایید یا عدم تایید آن را پیگیری می کنند.

۶-دریافت آگهی:

پس از تایید نهایی اداره ثبت شرکت ها، آگهی شرکت منتشر می شود. از این مرحله به بعد کارشناسان راه روشن روزنامه رسمی و آگهی ثبتی شما را از اداره دریافت می کنند و تحویل شما می دهند.

طی این ۶ مرحله شرکت شما ثبت می شود و دیگر به مراجعات مکرر شما به اداره ثبت شرکتها نیست.

پیشنهاد ما برای مطالعه:  اداره ثبت شرکتهای تهران و شهرستانهای استان تهران کجاست؟

 

مدارک مورد نیاز

 

پس از اخذ تصمیم در رابطه با نوع شرکت و بسته به تعداد شرکا برای شروع کار می توانید نسبت یه ثبت شرکت به صورت آنلاین و از طریق سامانه اداره کل ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری مراحل کار را آغاز کنید. بدین ترتیب که در سامانه مذکور ثبت نام کرده و روال را مطابق سیستم طی می کنید. پیش از آغاز فرایند بهتر است مدارک مورد نیاز اعم از تصمیم در مورد نام شرکت (۵ انتخاب)، موضوع و فعالیت شرکت، آدرس و محل کار شرکت (همراه با کدپستی) و سرمایه اولیه را فراهم نمایید.

حداقل اعضا برای ثبت یک شرکت دو نفر می باشد و یک نفر به تنهایی قادر به انجام نمی باشد . جهت شرکت در مناقصات و گرفتن پروژه هایی که کارفرمای آنها دولتی می باشد شخص حقیقی قادر به اخذ مناقصه نمی باشد و حتما باید تحت عنوان شرکت یا شخص حقوقی شرکت کنند . اغلب عنوان های افتتاح شرکت ، شرکت سهامی خاص ، شرکت با مسئولیت محدود و شرکت دانش بنیان میباشد .

شرکت ها جهت انسجام فعالیت های چند شریک و با هدف های مختلف ثبت می شوند و علت وجود انواع مختلف شرکت نیز همین موضوع است . تاسیس شرکت در ایران نزد اداره sabtsherkatha صورت می گیرد .

نحوه و جزئیات ثبت شرکت

 

  • واریز حق دریافتی تعیین نام و ثبت تمامی اطلاعات فردی و حقوقی متقاضی
  • انتخاب نام
  • پذیرش (کارشناس بخش پذیرش در صورت تکمیل بودن تمامی اطلاعات متقاضی آن را ثبت نموده و رسید را به متقاضی تحویل داده و یک نسخه از مرحله پذیرش را ضمیمه اطلاعات قبلی میکند و نسخه­ی  دیگری را به متقاضی تحویل میدهد).
  • ورود اطلاعات اولیه: پس از اینکه کارشناس پذیرش اطلاعات را وارد سیستم ثبت کرد، شخص متقاضی صحت اطلاعات را تأیید کرده و درخواست متقاضی برای ادامه فرآیند ثبت شرکت برای تعیین نام نهایی و تعیین کارشناس ارسال میگردد. اولویت های نام شرکت که توسط متقاضی ارایه گردیده، توسط کارشناس کنترل و بررسی شده و یکی از نام­ها انتخاب میشود.
پیشنهاد ما برای مطالعه:  تفاوت انجمن مردم نهاد (NGO) با انجمن فرهنگی

 

نکته مهم در نحوه ثبت شرکت

ناگفته نماند که پس از تایید نام شرکت، فقط تا دو ماه مهلت باقیست تا شرکت ثبت شود. در صورت عدم ثبت باید برای تمدید نام شرکت مجددا اقدام شود.

  1. تعیین کارشناس ممیزی
  2. بررسی کارشناسی تأسیس
  3. بررسی سرپرستی
  4. هزینه ثبت: پس از تشکیل پرونده و ارجاع آن به بخش حسابداری، متقاضی موظف به پرداخت هزینه ثبت و درج اطلاعات میباشد.
  5. دفتر ثبت تأسیس: در این مرحله تمامی مدارک و پرونده متقاضی به صورت کارتابلی به دفتر ثبت تأسیس منتقل شده و در دفاتر ثبت نوشته میشود. همچنین در این مرحله پس از تثبیت هویت متقاضی، ذیل تمامی مدارک توسط او امضا میگردد. تعیین شماره ثبت تقاضای شرکت در این مرحله انجام میگیرد.
  6. دبیرخانه مکانیزه: در این مرحله متقاضی برای ادامه فرایند تاسیس شرکت، تمامی مدارک پیش نویس را به دبیر خانه برای دریافت پاکنویس تحویل میدهد. در نسخه پاکنویس، تاریخ صدور و شماره ثبت درج گردیده است.
  7. مراجعه به ریاست: متقاضی با در دست داشتن نسخه ی اصلی به ریاست یا معاون اداره مراجعه کرده و امضا را دریافت میکند. سپس به دبیرخانه رفته و روند ثبت تکمیل میگردد. در این مرحله متقاضی نسخه اصلی را با مهر برجسته تکمیل میکند.
  8. تکمیل فرم تعیین نام و پرداخت حق تعیین نام.
۵/۵ - (۱ امتیاز)

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!